19-08-2014

GeekBeat kaffekopper

I forbindelse med Geek Beat Live for to fredage siden blev der sat kaffekopper med GeekBeat-logo til salg. Da jeg har fulgt showet i flere år, tænkte jeg, at jeg ville have to kopper. Så jeg bestiller med det samme.

GeekBeat Mugs

Jeg synes til at starte med, det er ret billigt, at de ikke tager noget for fragten - så er 30 USD ikke slemt. Normalt ville jeg lige diskutere det med min kollega Preben, om vi skulle købe sammen og så dele fragten, men når de ikke tager noget for fragt, er det jo ikke nødvendigt.

Efter købet skriver jeg på Live Chatten, at jeg har bestilt. Preben kontakter mig under showet og bibringer mig den viden, at de skam tager 20 USD for fragt. Og efter at have prøvet igen, indser jeg, at manden har ret. Men jeg fik nu alligevel min ordre igennem uden.

Jeg er overbevist om at den vil blive annulleret, så Preben bestiller fire - to til hver. Det blev vist 87 USD, men så er der også coasters med... :-p

Sidste fredag fortæller værterne, at de har sat priserne gevaldigt op. Det kan slet ikke løbe rundt, som det er. To kaffekopper koster nu 50 USD. Plus fragt, hvis man synes, man vil betale for det.

Min ordre bliver i hvert fald ikke annulleret. Så jeg slap billigt. Den røg heller ikke i tolden.

23:58
Etiketter: Fornøjelse | Internethandel

!

Endnu ingen kommantarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til dette indlæg. Du kan skrive din kommentar herunder.

Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet