22-03-2014

Nye briller på vej

Sidst jeg købte nye briller var efter en statistik-eksamen på Handelshøjskolen. Grunden til jeg husker det var, at jeg om morgenen ca. 30 min. før, ødelagde mine daværende briller. De var i stykker lige ved næsestykket, men det lykkedes mig at reparere dem med noget tape. Og jeg nåede da også eksamen - kun lidt stresset.

Nu er der så gået 7-8 år og det har længe været tydeligt, at jeg burde købe nye briller. De var super fede, da jeg købte dem, men moden har ændret sig flere gange siden og antirefleks-laget er begyndt at krakelere.

Mit syn har også ændret sig, så jeg ser i virkeligheden ret elendigt. Optikeren i dag var en smule bekymret for de 200 km., jeg har kørt hver dag de sidste to år.

Jeg har i flere omgange forsøgt at finde et par nye briller, jeg kunne lide nok til at købe dem, men det har ikke været så let. Nu er det så alligevel lykkedes mig. Desværre er de først blevet bestilt i dag - så der går lang tid før jeg får dem. Jeg glæder mig!

Mærket er Gucci. Prisen er 6.800. Jeg valgte naturligvis ikke en af de briller, der var med i det ellers vældigt opreklamerede aldersrabat-show. Det er aldrig lykkedes mig. Jeg får dog 10 % rabat via en firmaaftaleordning og så hjælper det også lidt at være medlem af Danmark.

00:01
Etiketter: Life

!

Endnu ingen kommantarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til dette indlæg. Du kan skrive din kommentar herunder.

Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet