Bemærk
Viser kun indlæg fra 2018. Vis alle indlæg
02-08-2018

Renault Clio til salg

Det er alt for sjældent jeg bruger min bil. Derfor vil jeg nu sælge den.

Da jeg købte bilen, var det med henblik på at den kunne bruges til kundebesøg, men det er efterhånden virkelig længe siden jeg har brugt den til det. Mit arbejde ligger 4 km. fra mit hjem, så dertil tager jeg cyklen i stedet.

Jeg har således ikke rigtig brug for en bil længere, og vil gerne prøve at se om ikke jeg kan leve uden.

Se bilen på bilbasen.

Etiketter: Life
02-06-2018

For fanden Logitech

Så kom der endelig en ny Trackball fra Logitech. Men desværre er den ikke en stor nok forbedring til, at jeg synes, det kan betale sig at købe den som erstatning for min nuværende M570

Den nye MX Ergo føles mere premium og er helt klar bedre end M570. Den største og afgørende mangel er et scrollhjul, der kan skifte mellem trinvis og fri scroll.

Jeg er ked af Logitech ikke bare leverer.

Etiketter: Internethandel
28-05-2018

Punktum DK

Jeg fik lige den idé at flytte min hjemmeside fra bittert.net til bittert.dk.

Det kom op fordi, jeg skulle til at forny domænet. bittert.net. I 2008 da jeg købte domænet ville jeg egentlig have haft bittert.dk, men pludselig var det blevet optaget. Så tog jeg bittert.net i stedet.

Jeg må se om jeg kan få lavet et nyt logo i toppen. Det er jo ikke helt retvisende længere. Der er også et logo i en mail, der skal laves, men det starter jo det samme sted. Lad mig høre, hvis du falder over andre steder, der mangler opdateringer

Det er også lidt billigere at have et dk-domæne end et net-domæne. Så nu har jeg 40 kr. ekstra i budgettet hvert år. Fedt fedt fedt!

Etiketter: Life