Bemærk
Viser kun indlæg fra 2012. Vis alle indlæg
05-12-2012

Bilvask

Jeg kan egentlig godt li, at vaske min bil. Den er så fin og blå og bliver altid meget pænere af at blive vasket. Jeg gør det som regel selv. Ikke i vaskehal. Jeg synes, det er meget hyggeligt.

Jeg valgte alligevel, at tage Alka på ordet, når de lover "Billigere bilforsikring eller gratis bilvask".

Jeg ringede 70 12 14 16 (en dag, jeg havde gejsten) og opgav mine oplysninger til en venlig ung mand.

Da han havde taste det ind i deres system kom han til samme tal, som jeg selv havde fået på deres hjemmeside. Ca. 13.000 årligt. Han vidste godt, at den var gal, og sagde at han ikke håbede for mig, jeg gav mere end det i dag.

Min nuværende forsikring hos IF, koster mig under halvdelen, og han fortalte, at deres forsikring først ville blive konkurrencedygtig, når jeg fylder 30.

Så lad det være en opfordring til at ringe og høre, om du også kan få en gratis bilvask.

Bilvasken jeg har fået gavekort til gælder en Vask 3 hos OK.

Etiketter: Fornøjelse
25-11-2012

Peberkværn

I går vælger min peberkværn at gå i stykker. Jeg havde lige fyldt den med hele peberkorn og ville lige give min tomatsuppe to svirp pepper før den var færdig.

Noget går galt. Den keramiske kværn falder ud og ned i suppen sammen med alle peberkornene. Så bliver man sq lidt træt af livet.

Men nu ved jeg da, hvad jeg skal ønske mig til jul.

Etiketter: Bittert!
18-11-2012

Velkommen til Medina

I dag var der Medina Maraton på P7 Mix. Det var med stor fornøjelse, jeg hørte de første par timer. Jeg må høre resten en anden dag via deres podcast.

Hun er sgu ret cool hende Medina.

11-11-2012

Lydbøger på Windows Phone

Som pendler holder jeg meget af at lytte til podcasts og lydbøger. Men her fejler min Windows Phone, synes jeg. Jeg er nødt til at gå en omvej for at tvinge min telefon til at vælge den rette afspilningsrækkefølge.
Jeg kan i den forbindelse afsløre, at en bog fungerer virkelig ringe, hvis man læser kapitlerne i tilfældig rækkefølge. Det er noget forbandet bøvl, at følge med.

Windows Phone vurderer udelukkende rækkefølgen ud fra mp3-filens "Date Created", men hvis de så er ens, som de er på en lydbog, så er rækkefølgen helt tilfældig.

Det betyder naturligvis man "bare" skal rette datoen til for at få det til at virke, men er sgu da noget bøvl. Heldigvis er der andre, der har det samme problem og jeg har også fundet et lille tool, der gør jobbet.

Ikke særlig elegant, men det løser problemet.

Etiketter: Bittert! | Tips
11-11-2012

10 års-batteri

Det er ikke længe siden jeg skrev et negativt indlæg om batteribyen. Derfor synes jeg også, jeg er nødt til at skrive om min seneste oplevelse, som var ganske positiv.

Jeg har for noget tid siden købt et batteri til min røgalarm. Det specielle ved dette batteri er, at de reklamerer med en levetid på 10 år, men efter fire måneder i min røgalarm, holder det op med at virke.

Jeg skriver til Batteribyen og de sender med det samme et nyt batteri og en betalt returkuvert. Så det var jo fint. Så håber jeg bare det nye batteri holder bedre.

Etiketter: Internethandel
29-09-2012

Aktiv

Det har sq været en ret god uge. Torsdag tog jeg fri "tidligt", fordi jeg skulle nå på posthuset. De lukker allerede kl. 17 og jeg nåede derind lige 5 minutter i. Jeg arbejder i Kolding, og kunne ikke komme så hurtigt frem pga. voldsom regn; men jeg nåede det alligevel.

Så tog jeg hjem og nåede på apoteket og i Lidl inden frisøren. Bagefter fik jeg lavet en rigtig omgang aftensmad - ikke bare rugbrød, som ellers tit er den lette udvej.

Et par dage tidligere fik jeg gjort rent, tørret støv af, støvsuget og vasket gulv. I dag fortsatte jeg den gode stime ved at pudse vinduer. Også vinduerne rundt om altanen fik en tur og rammerne, der var blevet helt grønne, fik sin hvide farve igen.

Etiketter: Life
Side 1 af 3 Navigation: 1 2 3