Bemærk
Viser kun indlæg fra 2011. Vis alle indlæg
24-11-2011

RadioGuiden

Historien

Da jeg flyttede hjemmefra for en ni år siden opdagede jeg hurtigt glæden ved tale-radio. Når man alligevel er alene, er det meget fint at lytte til andre der taler om noget interessant.

Så sad jeg i sofaen, som 18-årig og lyttede til P1, og tænkte på at det egentlig kunne være godt med en pude i ryggen :o)

Jeg har siden hørt P1 hver dag, men har i den sidste tid lyttet den nye tale-radio Radio24syv. Jeg synes umiddelbart, det virker som om der er færre genudsendelser, og de er en smule yngre i deres kommunikation og derfor måske henvender sig mere til mig.

Det jeg hører

Der er dog stadig programmer på P1 som jeg stadig skal høre. Harddisken om it og elektronik og så er der Søndagsfrokosten med en god debat om ugens begivenheder med tre debattører.

Som joker har jeg Café Hack søndag formiddag på P4, som også ofte er et aldeles fremragende program, men som nogen gange kan blive overhørt af heftige tømmermænd.

Generelt er søndag en genial radio-dag. Der er jo også Sport på 3'eren eftermiddag og aften med direkte rapportager fra dansk og international fodbold. Det er dog ikke helt så fedt længere. Det var bedre i gamle dage, hvor næsten alle kampe blev spillet på samme tid. Da var det ret intensivt og fremragende til at bevare overblikket. Og så er rapporterne på stadion bare helt unikke til at fortælle, hvad der sker.

Nogen gange kan det dog blive for meget med al den snak. Bla. Bla bla... Så hører jeg den forholdsvis nye kanal P7 Mix, som har et passende mix af nyt og gammelt pop.

Det jeg ikke hører

P3 er bortset fra Sport på 3'eren helt udgået fra mit radiosortiment. Jeg ender altid med at blive irriteret på værterne, der taler i sætninger klinisk renset for reelle informationer, så man føler, man kunne få det samme ud af at kigge ned i afgrunden.

Jeg er ked af, at DR Rock ikke er bedre. Jeg synes aldrig, jeg rammer noget, jeg gider høre, når jeg lige kigger forbi. En kanal med et mix af musik som Creed, Lifehouse, Green Day, Linking Park, Nickelback, System Of A Down, Volbeat, Metallica, D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy kunne jeg ellers godt bruge.

Etiketter: Tips
22-11-2011

Kvalitet

Hansgrohe Axor Citterio

Nu er det snart jul, og jeg har allerede brugt optakten til lidt forkælelse. Jeg holder meget af kvalitet og de ting man bruger mest skal sgu være af bedste kvalitet, så det er en fornøjelse at bruge.

Denne gang er det blandingsbatteriet i køkkenet der er blevet skiftet. Det er en super lækker vandhane af høj kvalitet. Der er udtrækstud, så man kan styre præcist, hvor vandet skal sprøjtes hen og når man er færdig ryger tuden selv tilbage på plads.

Helt perfekt er det dog ikke. Jeg savner naturligvis noget elektronik og selvom det sikkert ikke ville være specielt brugbart, kunne det være fedt, hvis den kunne gøre brug af egen ip-adresse eller lignende.

Mere brugbart ville det være, hvis et lille display viste temperaturen på vandet, der kommer ud. Specielt når man venter på det bliver varmt. På den gamle vandhane kunne det mærkes på metallet på hanen, om vandet var varmt, men den nye bliver slet ikke varm. Så kunne det jo være fint med et lille bitte display. Det kunne godt laves elegant.

Etiketter: Fornøjelse
20-11-2011

Three down, three to go

Jeg har netop købt julegave nummer tre. Det betyder jeg nu kun mangler tre og vi er endnu ikke nået til december måned.

Juleønsker 2011

Jeg har også været hurtigt ude med en ønskeliste i år. Jeg ved godt, at man i den ideelle verden ikke burde lave ønskelister, men eftersom vi ikke lever i den ideelle verden; synes jeg, det er på sin plads. Det skal jo være nemt at gå til, og jeg vil jo også helst undgå at skulle bytte noget efter jul.

Modtagerne af mine gaver, har slet ikke mulighed for at bytte dem. De er købt alt for tidligt og desuden i udlandet. Jeg er så overbevist om, at de falder i god jord, at det ikke kan blive et problem.

Etiketter: Fornøjelse | Life
24-10-2011

Jeg bliver aldrig pokerspiller

Jeg har tidligere skrevet om muligheden for at spille poker på min elskede Kindle. Jeg var inde på amazon den anden dag og opdagede, at man ikke længere kan købe applikationen, hvis man ikke bor i Storbritannien.

Er jeg så ked af det? Næh, sandheden er, at jeg slet ikke bryder mig om poker. Ikke kun poker, men spil og væddemål i det hele taget. Hvis det altså drejer sig om penge. Drejer det sig om øl er sagen noget andet; til gengæld er poker et elendigt ølspil.

En af mine gode venner spiller meget poker. Han finansierede sine studier på det. Sommetider fortæller han, at han lige vandt en turnering. Så vinder han lige 20.000 kr. på 6 timer.

Så bliver jeg lidt misundelig. Men han fortæller selvfølgelig ikke så meget om, når det går skidt. Engang kom han dog med en forstuvet fod, som han havde fået lige efter en meget uheldig poker-hånd.

Jeg spiller ikke om penge. Jeg er fint tilfreds, med de penge jeg har. Taber jeg dem i et spil, bliver jeg meget mere bitter end jeg tilsvarende bliver glad for at vinde nogen. Jeg er nærmest ligeglad, hvis jeg vinder. Og så synes jeg ikke rigtigt, det giver mening at spille på den måde.

Etiketter: Life
17-10-2011

Kampen er slut

Jeg må se mig slået i kampen mod kirkeblade. Jeg erkender nederlaget. Det er tilsyneladende umuligt at undgå dem.

Præsten mente jo, at jeg var nødt til at lave et skilt på min postkasse, før han kunne sige til sine frivillige uddelere, at de skulle respektere et nej tak.

Jeg ved ikke, om mit nej tak blev respekteret af uddeleren, men i hvert fald synes alle mine naboer, at min postkasse var et glimrende sted at komme af med deres blad.

Selvom det bekræfter mig i, at det blad overvejende er unødvendig og ikke bliver læst, kan jeg også konkludere, at jeg ikke havde fundet løsningen på mit problem.

Nu har jeg så givet op, da det fremadrettet kun er Post Danmark, der har adgang til vores opgang. Avisbude og des lige er henvist til én bakke udenfor, hvor det hele skal hældes i, og så kan vi selv hente det op.

Det er så mine venlige naboer, der sørger for at fordele det hele ud, og jeg har ikke umiddelbart tænkt mig at bede dem om at sortere i det.

Etiketter: Life
16-10-2011

Stive nipples

For nogle måneder siden fik jeg en ekstraregning på vand og varme, som viste at jeg tilsyneladende har brugt for ca. dobbelt så meget, som jeg havde betalt for.

Jeg må derfor gå tilbage til en af mine gamle dyder, jeg gik efter i studietiden. Nu vil jeg igen vente til første november med at tænde for varmen og så må jeg jo lade være med at skrue op til mere end 3.

Under min lejlighed er der garage og helt åbent. Nogen gange ville det være rart med en underbo, der kunne varme mit gulv en smule. I stedet har jeg købt nogle tæpper, som forhåbentlig kan hjælpe lidt.

Etiketter: Life
Side 1 af 4 Navigation: 1 2 3 4