Bemærk
Viser kun indlæg fra 2009. Vis alle indlæg
14-12-2009

Glædelig Jul

Jeg ønsker alle en glædelig jul. I går var det tredje advent og min mor havde lavet mig nogle hyggelige gaver til anledningen. Jeg fik bl.a. en grydeske, som jeg efterhånden har ønsket mig længe. Den er jeg glad for.

Juledekoration

Jeg har også fået pyntet op og sammen med juledekorationen (som jeg fik til 1. advent) er det blevet ganske hyggeligt. Jeg ved godt, jeg er lidt bagud, men jeg skal nok nå det :)

Jeg mangler endnu at skrive julekort. Jeg må hellere komme i gang.

Etiketter: Life
30-11-2009

Windows 7 og Office 2010

Windows 7 case

I går fik jeg endelig den rigtige udgave af Windows 7. Nu er det slut med RC, og ind med den rigtige og naturligvis i retail-udgave.

Jeg brugte aftenen på at lave backup, og fik så installeret Windows 7 Ultimate. Det tog ca. 35 minutter på min maskine, som ikke længere er den nyeste model. Ny vin på gamle flasker kan man sige.

Som forventet er forskellen fra RC-udgaven minimal. Der er kommet nyt baggrundsbillede – det er vel det :)

For at der alligevel skulle ske noget, har jeg valgt ikke at geninstallere Office 2007, men har i stedet installeret Office 2010. Her ligner meget sig selv fra 2007, men Office-knappen er ændret og alle programmerne inklusiv Outlook har fået implementeret Båndet. Derudover ser der ud til at være en del mindre forbedringer rundt omkring.

Jeg ser frem til at få set nærmere på det hele.

Etiketter: Life
16-11-2009

Min kamp mod svineinfluenza

I dag blev jeg vaccineret mod svineinfluenza. Efter min gode kollega Vagn gjorde mig opmærksom på, at jeg burde lade mig vaccinere. Han var lige blevet det, og mente derfor også jeg burde overveje det.

Jeg blev vaccineret en time efter jeg ringede til lægen. Vaccinationen skal udføres to gange, så jeg skal ind og stikkes igen om tre uger.
Vagn og jeg har begge diabetes, så det er derfor, vi er i risikogruppen.

Læs evt.: Professor: H1N1-epidemien er brudt ud

Etiketter: Life
28-10-2009

At duppe med en føntørrer

Jeg kommer her med en historie, som selv i sin reneste og udrejede version er både sjov og tragisk:

For noget tid siden sad jeg på hotelværelse med en god kollega. Hans kæreste ringer og er bange for hendes bærbare er gået i stykker. Hun er kommet til at spilde en smule vand ned i tasterne. Hun går lidt i panik og slukker pc’en – og havde hun stoppet her havde alt jo egentlig været fint – hun kunne evt. have stillet den på en radiator eller måske i solen, så vandet kunne fordampe (man kunne selvfølgelig også bare træde ind i et bål med den).

Hun tænker, hvordan får jeg normalt vand til at gå væk og løber ud efter sin føntørrer. Hun er fast besluttet på at vandet skal væk. Det kommer det også, dog sker der uheldigvis det, at flere af tasterne smelter i processen.

Keyboard uheld

Det er så let at være klog nu her efterfølgende, men for fanden…

Prøv også at se denne video – måske den overdrevne brug af føntørreren har en forklaring.

Desværre er kæresten taget til København og ikke til Flensborg, og han er ikke lige klar over det enorme ansvar, der lå på hans skuldre og måske skal computere og ænder ikke have lige meget.

Etiketter: Bittert!
20-10-2009

Investormøde

Jeg er netop kommet hjem fra investormøde i Sydinvest. Med tanker på hvordan det forløb sidst, jeg var til et lignende møde, så jeg jo meget frem til dette og håbede egentlig lidt på at se bitre mennesker ytre sig. Mine forventninger var dog alligevel ikke så høje igen, da de denne gang tilsyneladende havde taget noget af kritikken til sig og kun trakterede med en lille forfriskning i en kort pause. Netop for at undgå at folk blev trætte af at stå i kø efter laks, der så alligevel ikke var nok af.

Yderligere er der jo stor forskel på ansvaret i en investeringsforening som Sydinvest og ansvaret i en virksomhed som Sydbank.

Jeg er rigtig godt tilfreds med mine investeringer i Sydinvest, og det er jeg ret sikker på flertallet af de øvrige investorer også er. Administrationsomkostningerne er rimeligt lave og de gør efter alt at dømme deres arbejde godt, så der er ikke rigtigt noget at brokke over. Måske det kunne blive en lang aften.

Det viste sig at være rimelig spændende og de havde krydret tilværelsen med en lille konkurrence. Før pausen ville tre navne blive kaldt på scenen, for at skulle svare på fem spørgsmål, med hver tre svarmuligheder. Tricket var så at man lige havde fået svarene i løbet af de forudgående foredrag. Mit navn blev desværre ikke råbt op, men jeg synes da idéen var alle tiders.

Ikke alle syntes dog om at skulle op på scenen, så en hel del navne blev råbt op forgæves.

Desværre var der ikke rigtigt noget at brokke sig over ved forfriskningen i pausen. Skal jeg alligevel finde noget at være lidt utilfreds med, var det, at man ikke kunne få øl nummer to - for der var ikke flere. Men der var egentlig heller ikke tid til at drikke den og de småkager der blev serveret var aldeles fremragende.

I det hele taget var det hele lidt for perfekt. Det blev afholdt i Musikhuset i Århus og det kan sammenlignes lidt med en tur i biografen. Lyden og siddekomforten var fortrinlig. Godt gået Sydinvest!

Etiketter: Life
19-10-2009

Mobil i stykker

Nu gik min mobil sgu i stykker! Har ikke registreret, at jeg har gjort noget for at det skulle ske, men da jeg kom hjem efter en mindre cykeltur, virkede touch-skærmen ikke.

Jeg prøvede at benytte mig af det klassiske it-supporter trick; nemlig genstart. Men nu kan jeg så ikke skrive min pin-kode ind - herligt med en telefon uden tastatur.

Jeg burde selvfølgelig have taget et billede, men det fik jeg ikke lige gjort. Der var en lille plamage bag skærmen, som var ret lille den første dag, men voksede i løbet af et par dage. Nu er den afleveret til Elgiganten. Tvivler på de finder noget, de selv vil reparere, så det er nok noget med, jeg skal have en ny - tror det bliver en med tastatur :)

Etiketter: Bittert!
Side 1 af 4 Navigation: 1 2 3 4