11-11-2012

10 års-batteri

Det er ikke længe siden jeg skrev et negativt indlæg om batteribyen. Derfor synes jeg også, jeg er nødt til at skrive om min seneste oplevelse, som var ganske positiv.

Jeg har for noget tid siden købt et batteri til min røgalarm. Det specielle ved dette batteri er, at de reklamerer med en levetid på 10 år, men efter fire måneder i min røgalarm, holder det op med at virke.

Jeg skriver til Batteribyen og de sender med det samme et nyt batteri og en betalt returkuvert. Så det var jo fint. Så håber jeg bare det nye batteri holder bedre.

Etiketter: Internethandel
29-09-2012

Aktiv

Det har sq været en ret god uge. Torsdag tog jeg fri "tidligt", fordi jeg skulle nå på posthuset. De lukker allerede kl. 17 og jeg nåede derind lige 5 minutter i. Jeg arbejder i Kolding, og kunne ikke komme så hurtigt frem pga. voldsom regn; men jeg nåede det alligevel.

Så tog jeg hjem og nåede på apoteket og i Lidl inden frisøren. Bagefter fik jeg lavet en rigtig omgang aftensmad - ikke bare rugbrød, som ellers tit er den lette udvej.

Et par dage tidligere fik jeg gjort rent, tørret støv af, støvsuget og vasket gulv. I dag fortsatte jeg den gode stime ved at pudse vinduer. Også vinduerne rundt om altanen fik en tur og rammerne, der var blevet helt grønne, fik sin hvide farve igen.

Etiketter: Life
20-08-2012

Top Cool Bike Gadget

Jeg har netop afprøvet min nyeste gadget. En gadget der gør alle andre cykler super kedelige i sammenligning med min.

Alle kigger, når jeg cykler forbi. Halvdelen har sikkert medlidenhed med mig, 40% tænker: sikke en klovn, mens de sidste 10 procent er top misundelige! De 90 %, der ikke er top misundelige, vil ikke indrømme, at de også er misundelige.

Jeg har nemlig købt nogle LED lys, der kan sættes på ventilen og som lyser, når man cykler. Det ser ret cool/usædvanligt ud fra siden.

LED valve light

Jeg fandt denne demo på youtube.

Jeg er meget begejstret. Fik tilsendt 8 stk. fra Ireland for ca. 125 kr. Så er der lidt i reserve. Ellers kan jeg sætte dem på bilen.

Etiketter: Internethandel
31-07-2012

Vil du annullere?

En vigtig del af softwareudvikling er fejlmeddelelserne. I hvert fald er det vigtigt for brugeroplevelsen og brugervenligheden. Den anden dag var jeg så heldig at få en af den slags fejlmeddelelser, hvor man lige skal tænke sig om en ekstra gang, før man svarer.

Jeg vil ikke annullere, eller vil jeg?

Meddelelselse fra Nokia Kørsel på Lumia 800

Jeg vil ikke annullere overførslen, hvorfor jeg "selvfølgelig" skal trykke på Annuller. Herlig fejlmeddelelse!

Etiketter: Bittert!
20-07-2012

CSS3 in use

CSS er det sprog, der fortæller browseren, hvordan den skal præsentere HTMLen, når en hjemmeside skal vises. Jeg har siden introduktionen, været vild med CSS og brugt det meget, når jeg har lavet hjemmesider.

CSS er under konstant udvikling og dele af version 3 bliver allerede understøttet af de fleste browsere. Dog ikke Internet Explorer.

Skyggeeffekter og afrundede hjørner har efterhånden været understøttet længe og transitions ser også ud til at være understøttet nu.

Transitions er en af de mest spændende nyheder, synes jeg, og jeg har netop leget med mulighederne og brugt det her på siden.

Jeg har specielt brugt det på Om-siden, hvor jeg har lavet en CV-tidslinje nederst, hvor de forskellige bokse bliver større, når markøren førers over dem.

Jeg kan godt lide effekterne og synes det giver et udmærket indblik i hvor udviklingen går. Det er ikke længe siden jeg skulle ty til flash for at lave noget lignende. CSS er bare meget bedre.

Etiketter: Webudvikling
17-07-2012

Forhindringsløb.dk

Som flittig handlende i diverse webhops og måske qua mit arbejde hos ScanCommerce, hvis kunder er webshops, lægger jeg meget mærke til, hvordan de forskellige webshops, jeg handler i, håndterer købsprocessen.

En regel må være, at det det skal være så let som muligt, for kunden at lægge en ordre. Der skal være så få forhindringer som muligt.

En anden regel er: Sørg for at få loyale kunder, der vil handle hos dig igen.

Derfor var jeg også en smule chokeret, da jeg tidligere blev ramt af nedenstående forhindring i mit forsøg på at købe et batteri til mit ur hos batteribyen.dk.

Forhindring for køb på batteribyen.dk

- Jeg må altså ikke bruge min e-mail-adresse, fordi jeg har handlet samme sted tidligere!

Med mindre jeg logger ind naturligvis. Men det er jo besværligt. Jeg har jo ingen idé om, hvad min kode kan være. Jeg leder i gamle mails, men giver hurtigt op og beslutter, at lade dem sende mig en ny.

De skriver de har sendt en mail med en ny kode. Der kommer bare ingen mail. Jeg prøver to gange, men det hjælper ikke og nu to dage efter, har jeg stadig ikke fået en mail.

Det er nu således, at jeg ikke kan få lov at handle, fordi jeg er en loyal tilbagevendende kunde. Den slags man bør være meget opsat på at samle på, hvis man er erhvervsdrivende af enhver art.

Skal jeg nu finde et andet sted at handle, eller skal jeg bare angive en anden mail? Mine forældre havde nok givet op og i øvrigt fået bekræftet, at det var en bedre løsning at gå ned til den lokale urbutik.

Og det er da snot dumt, når man nu er en webbutik!

Sørg nu for at gøre det nemt og fjern alle unødvendige forhindringer!

Etiketter: Internethandel
Side 5 af 24 Navigation: 1 2 3 4 5  ...